1 2 3 4 5

ВестиПоклони за малишане на Дечјем одељењу од другара из Бранкове школе

Ученици четвртог резреда Основне школе „Бранко Радичевић“ поклонили су књиге, играчке, сликовнице деци која се лече на Дечјем одељењу Опште болнице у Панчеву. Испред болнице их је дочекао доктор Слободан Продановић, начелник одељења који им се захвалио на поклонима, за које каже да су увек добродошли деци.

Вукашин, Хелена, Катарина само су део ученика четвртог разреда из Бранкове школе који су за своје болесне другаре у панчевачкој болници донели нешто своје, а што ће овим малишанима скратити болничке дане.Бранкова школа позната је у граду по томе што често организује хуманитарне акције.

Доктор Слободан Продановић, заменик директора болнице и начелник Дечјег одељења захвалио је деци, родитељима и наставницима школе на поклонима који су стигли за мале болеснике и истако да у овом периоду нема много пацијената у болници.

Сестре на одељењу када су у прилици и читају болесној деци, каже Марија Радојчић, главна сестра. Према речима доктора Продановића, деси се да по неки пацијент када изађе из болнице понесе из њихов библиотеке књигу која му се допадне и оне не замерају на томе. Зато ће и ова донације добро доћи за садашње и будуће пацијенте.

Прилог можете погледати ОВДЕ

Извор: РТВ Панчево 22. октобар 2020 године