1 2 3 4 5

ВестиЗа изузетан допринос развоју и унапређењу медицине и здравствене заштите новембраска награда отишла је у руке директора Опште болнице у Панчеву доктора Слободана Овуке

Новембарске награде града Панчева на Дан града доделили су председник Скупштне града Тигран Киш и градоначелник Александар Стевановић. Први човек Панчева је истакао да је данас дан за славље, али и да је дан да се посетимо свега што је урађено у нашем граду и што престоји за убудуће. Градоначелник Стевановић је истакао и да је ово најважнији дан када се награђују суграђани који су својим изузетним делима и радом задужили град и учинили да се чује за Панчево не само у региону, већ и у свету.

Meђу награђенима којима су удељене награде за доприносе нашем граду, Општа болница Панчево издваја свог директора.
За изузетан допринос развоју и унапређењу медицине и здравствене заштите новембраска награда отишла је у руке директора Опште болнице у Панчеву доктора Слободана Овуке.

„Један велики професионализам људи, од спремачице до лекара специјалиста допринели су да добијем ову награду. Свега не би било да нисмо имали подршку државног врха и председника Алексаднара Вучића захваљујући чијем личном залагању је урађена реконструкција интерног одељења, добили смо нову опрему, а запослен је и велики број нових људи“, истакао је др Слободан Овука, директор Опште болнице Панчево.

Више о додели новембарских награди града Панчева можете погледати ОВДЕ
Дан града Панчева се обележава на данашњи дан када је 1918. године српска војска на челу са генерелом Петром Арачићем ослободила Панчево.

Извор: РТВ Панчево
датум 9.11.2023.