1 2 3 4 5

ВестиОпшта болница Панчево наставља са занављањем опреме за нашу установу

У оквиру конкурса „Заједници заједно“ за 2022.годину, финансираног од стране НИС а.д. Нови Сад, Општој болници Панчево одобрена су средства у износу од 15.000.000,00 динара за опремање болнице новим ултразвучним и ЦТГ апаратом и порођајним столом, а у циљу проширења капацитета за процес вантелесне оплодње као и за квалитетнији порођајни процес.

Пројекат је усмерен на дијагностику и лечење у домену репродуктивног здравља жена, али и на повећање квалитета праћења трудноћа и повећања функционалности и удобности током порођаја. Као такав, један је од највиших приоритета за град Панчево и формулисан је у сарадњи локалне самоуправе и Опште болнице Панчево, а захваљујући компанији НИС а.д. Нови Сад.

Након спроведеног поступка јавне набавке нашој болници испоручена је предметна опрема, најсавременији УЗ апарат, ЦТГ апарат и порођајни сто. Набавка ове опреме довешће до значајног побољшања пренаталне дијагностике, а последично и до бољег перинаталног исхода.

Сваки добро завршен порођај има позитиван утицај на популациону политику јер добра искуства наших породиља су најбоља препорука будућим мајкама.

Општа болница Панчево
датум: 28.3.2023