1 2 3 4 5

ВестиОпшта болница Панчево ради по устаљеном режиму, у нашу болницу пристижу нови апарати.

„Специјалистички центар Опште болнице Панчево и остале службе у болници раде по устаљеном режиму, прегледи се заказају код изабраног лекара путем изиса. Почињу да стижу апарти у панчевачку болницу од новца који је обезбеђен од Покрајинског секретаријата за здравство", потврдила докторка Слађана Ковачевић, специјалиста урологије и ПР Опште болнице Панчево.

Светска здравствена организације прогласила је епидемију Ковид 19 завршеном али то не значи да неће више бити спорадичног оболелих од Ковида 19. То само говори да је број оболелих драстично смањен али вирус није ишчезао. То говори и податак са Инфективног одељења Опште болнице Панчево. Оболелиих којима је болничко лечење неопходно идаље има.

„Ми на Инфективном одељењу имамо 5 пацијената, то се одржава на том броју, један или два хоспитализованих више. Још увек је то присутно али је много мање хоспитализованих", објаснила је др Слађана Ковачевић, специјалиста урологије и ПР Опште болнице.

Специјалистички центар и остале службе у болници раде по устаљеном режиму, прегледи се заказају код изабраног лекара.

„Прегеди се заказују преко изиса, већина наших служби прима и пацијенте без упута. Мора да буде одређен број пацијента како би лекар могао квалитетно да одради преглед. Молим пацијете да буду стрпљиви јер је то у интересу самих њих. Пријемно-ургентна служба ради 24 сата, сада на једном месту имају дијагностику и лакше, квалитеније стижу до успостављања дијагнозе. Скенер ради пуним капацитетом као и два рендген апарата, такође и оператива ради пуним капацитетом", рекла је др Слађана Ковачевић, специјалиста урологије и ПР Опште болнице.

Почињу да стижу апарти у панчевачку болницу од новца који је обезбеђен и Покрајинског секретаријата за здравство.Прилог можете погледати ОВДЕИзвор: РТВ Панчево
датум: 13.5.2023.